Hogyan védekezzünk a negatív energiák ellen?

Előfordult már Önnel, hogy hirtelen gyengeséget érzett? Érezte már rosszul magát anélkül, hogy ennek oka lett volna?

Talán váratlanul érte az érzés. Egy irigy vagy gyűlölködő tekintet még az erősebb aurával rendelkezőket is bántja. Akár hisz a rontásban vagy sem, a szavaknak és a gondolatoknak hatalmuk van. Mindannyian össze vagyunk kötve, szavaink, gondolataink és tetteink által. A rontások vagy az átkok nem csak amolyan szóbeszéd, hanem ma létező dolgok.

Hogyan nyilvánul meg az átok?

Az átoknak különböző okai lehetnek, és különböző módon nyilvánulhatnak meg. Tipikus tünetei a következők: éles fejfájás, szédülés, fülcsengés, fáradtság, hasmenés vagy hányinger. Hosszan tartó, gyanakvó pillantás, megvető, átható, olykor gyűlölködő tekintet is okozhatja a másik személy részéről.

Tehát ugyanúgy meg tud rontani egy olyan személy is, akit egyáltalán nem ismerünk, aki a rossz szándékkal van irányunkba. Az irigység is gyakori oka lehet a rontásoknak.

Hogyan védekezhet a negatív energiák ellen?

A múltban különböző praktikákat alkalmaztak az átkok elhárítására. Egy piros szalag a csuklóra, a megfordított alsónemű, védőgyertyák vagy egyszerűen csak a karok vagy lábak keresztbe vetése.

Piros szalag

A vörös a hatalom és az energia színe, vonzza a figyelmet, ezért tulajdonítottak neki védelmet nyújtó hatást.

Kereszténység. Régen szokás volt, hogy az újszülöttek kezére egy egyszerű piros szalagot kötöttek,

hogy megvédje őket a gonosz átkoktól a keresztelésükig. Ez a szokás nemzedékről nemzedékre öröklődött. Generációról generációra, és bizonyos esetekben a mai napig fennmaradt, például a piros szalag felkötése a babakocsira.

Fehérnemű

A fehérnemű kifordítva viselése az egyik olyan védőpraktika, amely megakadályozhatja a rontást. Ha olyan helyre megy, ahol sok ember van és nem szeretné ha bárki is észre venné, védekezhet ezzel az egyszerű módszerrel is.

Energetikai gyertyák

A gyertyák általában elnyelik a negatív energiákat, és tisztítják a teret. Segíthetnek a belső egyensúly helyreállításában, ha a pislákoló lángot nézzük, megnyugszunk és eltereljük a negatív energiákat.

Önmaga védelmére, és a negatív energiák távoltartására használja az energetikai gyertyákat. Ezek távoltartják a betegségeket és a negatív energetikai hatásokat.

Féldrágaköves amulettek

Számos féldrágakőnek energiavédelmi hatást is tulajdonítanak. A negatív energiák elhárítását szolgálja a karneol, citrin, jáspis vagy a kristály.

Hogyan szabaduljunk meg a rontástól?

Ha úgy gondolja, hogy megbabonázták, segíthet a parázsdobálás vagy a tisztítófürdő.

Parázsdobálás

Az egyik legismertebb “elsősegélynyújtó” szer a rontás ellen a “gyufavíz”. Egy hideg vízzel teli tálba szokás 3-9 égő gyufát dobni, hogy a víz eloltsa őket.

Különböző formulák is megengedettek, amelyek védekezésre szolgálnak. Ha a gyufáról leesik a szén az aljára, az azt jelenti, hogy “megnézték”. Ezt a vizet aztán a homlokára kell dörzsölni, vagy akár inni is lehetett belőle egy keveset. A maradék vizet a házon kívülre – vagy a lefolyóba – öntsük. Hasonlóan lehet kísérletezni tiszta szénnel is.

Tisztító fürdő és gyertyás védelem

A legyengült szervezet esetében a só és gyógynövényes fürdő segít megtisztítani a testet a negatív energiáktól.

Gyógyítsa magát gyógynövényekkel. Régen elterjedt volt a gyógynövény főzetekből való ivás vagy mosakodás.

A leghatásosabbnak a fürdőhöz adott gyapjas tisztesfüvet (latinul Stachys) tartják. Ha Önt megátkozták, és ezzel a vízzel mosakszik, a víz felszínén sűrű állagú, libazsíros anyag képződik.

Segítséget jelenthet az átkok elhárítására szolgáló gyertya is.

Ennek a gyertyának az energiája blokkol minden negatív gondolatot, szót, átkot és befolyást, amelyet Ön ellen használnak.

A súlyos befolyások és átkok ellen is védelmet nyújt. A gyertya segít megszabadulni az átkokotól és taszítja a negativitás minden formáját. A gyertyát használhatja saját, vagy szerettei védelemre is.

Segítségre van szüksége a gyertya kiválasztásában? Ne habozzon! Lépjen kapcsolatba velünk.

 

Az irigység egy nagyon erős romboló energia, amely sok kárt okozhat, de meg kell értenünk, hogy “amit irigylünk”, az nem mindig irigységre méltó. Energetikai rontás és átok bárkivel megtörténhet, de ne feledjük, hogy mindig van módja megtisztulni az ilyen negatív hatásoktól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük