Nagykereskedelem

Legyen ügyfelünk és partnerünk!

Együttműködést kínálunk cégeknek, üzleteknek, szállodáknak, éttermeknek, ajándékboltoknak, virágüzleteknek, de magánszemélyeknek is.

Regisztráljon nagykereskedőként.

Regisztrációja sikeres jóváhagyása után beléphet fiókjába.

(30 db feletti rendelés esetén).

Válasszon gyertyáink széles kínálatából.

Az Astron egy felvidéki cég Szlovákiában, amely kiváló minőségű, kézzel öntött gyertyák gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Gyártóként arra összpontosítunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb gyertyaélményt biztosítsuk.

Elsősorban a 100%-ban természetes viaszból készült gyertyák gyártására koncentrálunk, és alternatívát kínálunk paraffinviaszok formájában is. Odafigyelünk minden alapanyag kiválasztására, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb előírásoknak. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, és arra törekszünk, hogy a végtermék a legkifinomultabb elvárásoknak is megfeleljen.

Termékeink között talál Használati mintaoltalom által védett gyertyákat is, amelyeket csak tőlünk vásárolhat meg. Kiemelt feladatunk, hogy egyedi és minőségi gyertyákat készítsünk megfizethető áron. Minden tudásunkat a gyertyakészítésbe fektetjük. Ezek a gyertyák szívvel, lélekkel készülnek, ahogy mi magyarok tartjuk.

Az együttműködés előnyei:

– Személyes kapcsolat.

– Nagykereskedelmi árak.

– Érdeklődés esetén új termék gyártási lehetősége.

– Egyedi gyártási lehetőség.

 100, 200 vagy 1000?

Ne habozzon! Lépjen kapcsolatba velünk, és személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek.

Gyertyákat az Ön által megadott darabszámban gyártjuk le (egyéni megrendelés esetén egyeztetés szükséges a szállítási idővel kapcsolatban).

Fedezze fel az egyedi gyertyák varázsát, amelyek szebbé teszik a világot.

Írjon nekünk az info@astron-gyertyak.hu címre, vagy lépjen kapcsolatba velünk a +36205439050 telefonszámon.

Várjuk jelentkezését!