Hogyan működnek a Kívánsággyertyák?

A kívánsággyertyák a kapcsolat elvén működnek. Csak írja fel a kívánságát a viaszpergamenre, és tegye a gyertyába. Az erő abban rejlik, hogy a vágya ,,összeolvad´´ a gyertyával. A gyertya lángja felerősíti vágyát az beteljesülhet.

Hogyan kívánjak?

A legszebb és legjobb kívánságok azok, amelyek egyenesen szívből érkeznek.

Hány kívánságot kívánhatok?

A kívánságok száma nincs korlátozva, de a nagyobb erő érdekében gyertyánként egy konkrét kívánságot ajánlunk.

Nem mindegy, hogy milyen színű/méretű gyertyákat szeretnék rendelni?

A forma, a szín és a méret kiválasztása Ön akaratán múlik. A nagyobb gyertyák tovább égnek, így a gyertya ereje nagyobb. Minél nagyobb a gyertya, annál nagyobb a viaszpergamen, és lehetőség nyílik egy hosszabb kívánság megfogalmazására. A gyertyák kiválasztása intuíció kérdése. Ebben a cikkben olvashat arról, hogyan válasszon Kívánság gyertyát. KATTINTSON

Van a gyertyáknak illata?

A klasszikus Kívánság gyertyákat jelenleg minőségi pálmaviaszból illat nélkül állítjuk elő, de kínálatunkban talál illatosítottak is.

Viasz pergamen gyertyákhoz

Adnak viaszpergament a gyertyákhoz?

Igen, a pergamen minden Kívánsággyertyának alkotóeleme.

A gyertyához való viaszpergament nem találtam, hol van?

A pergamen minden gyertya része a címke alatt található.

Nem ír a tollam / filctollam a pergamenre, mi az oka?

Sokan eltömítik a tollat/ filctollat, amikor túl erősen nyomják a viasza; A kívánság bele is véshető a pergamenbe.

 

Égő gyertya

El kell égetnem az egész gyertyát?

Gyertyát többször is meggyújthatja, de ajánlatos teljesen elégetni.

Mit csináljak egy gyertyával, ha kialszik és nem ég ki teljesen?

Ha a gyertya kialszik, valószínűleg görbe felületre, vagy huzatba helyezte. Néha még egy egyszerű ,,lökés” is megzavarhatja a tökéletes égést. A gyertyát nyugodtan meggyújthatja.

Ha kiég a gyertyám, kidobhatom? Mit csináljak a hulladékkal?

Kidobhatja a gyertya többi részét, vagy megolvaszthatja a viasz maradékát, és létrehozhat egy új újrahasznosított gyertyát.

 

Fizetés és szállítás

Mikor kapom meg a csomagot?

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy csomagját a lehető leghamarabb kézbesítsük. A csomagokat a következő munkanapon feladjuk. Banki átutalásos fizetés esetén a csomagot csak a befizetési számlánkon történő jóváírása után küldjük el. “Megrendelésre” történő árurendelés esetén a szállítási idő 1-3 munkanappal meghosszabbodhat.

Hogyan rendelhetek?

Kívánsággyertyákat az online e-shopunkon keresztül vásárolhatja. Ha problémája van a rendeléssel, írjon nekünk, és megpróbáljuk közösen megoldani a helyzetet.

Lehetséges utánvételle fizetni?

Természetesen 3 fizetési mód közül választhat – utánvéttel, GP webpay fizetési átjárón keresztül vagy banki átutalással. (Banki átutalásos fizetés esetén a csomagot addig nem szállítjuk, amíg a kifizetés nem jelent megr a számlánkon. A kiszállítás 1-3 munkanappal meghosszabbodhat.)

Személyesen is átvehetem a gyertyákat?

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség, csak futárszolgálattal tudjuk biztosítani a gyertyák szállítását. Ha érdekli, megvásárolhatja gyertyáinkat a kiválasztott üzletekben is.

Nagy tételben szeretnék gyertyát rendelni, adnak kedvezményt? Lehetséges nagykereskedelmi együttműködés?

Természetesen. Nyitottak vagyunk az együttműködés bármely formájára. Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben az info@astron-eshop.com címen vagy telefonon a tel. szám: +421910 517 711. Az együttműködésről és a nagykereskedelemről bővebb információt itt talál: Együttműködés

Csomagolás

Miért csomagolnak papírba?

Csomagolóanyagainkat igyekszünk a lehető legkörnyezetbarátabbá tenni. Ezért a csomagoláshoz környezetbarát anyagokat használunk. A csomagról bővebben itt olvashat. Klikk