Tudja, hogyan kommunikálnak velünk az angyalok? Felfedjük kommunikációjuk titkát

 

Angyalok – titokzatos, szellemi lények, akik az égi szférában léteznek. Lények, akik közelebb állnak hozzánk, mint azt hinnénk.

Nap nap után olyan információ halmaz zúdul az emberekre, amelyben újra és újra folyamatos az útkeresés a boldog élethez a lelki beteljesedéshez. Az angyalok azok a lények, akikhez mindig fordulhatunk útmutatásért, hisz ők azok, akik közvetítenek a mennyei birodalom között.

Jelenlétüket a béke és a biztonság jellemzi.  Az angyalok jelzésekkel adják tudtunkra jelenlétüket. Tudatosan figyelni kell ezekre.

Hogyan kommunikálnak velünk.

Bátran forduljunk hozzájuk és kérjük segítségüket. Egy gyertya meggyújtása és az ima ereje nagyban segít. Bátran forduljunk hozzájuk és kérjük segítségüket. Egy gyertya meggyújtása és az ima ereje nagyban segít. Az angyaloktól származó jelek és szimbólumok keresésekor sokan fordulnak a fizikai tárgyakhoz is, például az angyalokkal díszített ékszerek felé, amelyek személyes védelmet vagy az angyali jelenlét emlékét hordozzák.

Áramkimaradások és elektronika meghibásodása

A jelek különböző formákat ölthetnek. Az átmeneti áramkimaradás, a villódzó fények vagy az elektronika meghibásodása lehet az egyik ilyen jel.  Anyagból vagyunk, ezért az elektromos hullámok összekapcsolhatják világunkat.

Eltűnő dolgok

Nem talál valamit? Például betette a kulcsát oda, ahová mindig teszi, de nincsenek a helyükön? Lehet, hogy az őrangyala nem akarja, hogy most elmenjen. Legyen tudatában a körülményeknek, és vegye észre a furcsa dolgokat, amelyek Önnel történnek. Lehet, hogy éppen azért nem találta meg a kulcsait, mert ha elmenne otthonról, történne valami, ami árthatna Önnek. Az ,,elrejtett´´ kulcsoknak köszönhetően az őrangyala épp most mentette meg az életét.

A környezeti hőmérséklet változása

A környezet hőmérsékletének változása szintén az angyalok jelenlétének bizonyossága. Ha hirtelen lehűlést, huzatot érez egy szobában, ahol az ablakok zárva vannak, vagy hirtelen felmelegedést, tudja, hogy az őrangyala Önnel van.

Szelíd fény

Az angyalok jelenléte finom fénysugarak vagy titokzatos árnyékok formájában is megnyilvánul. Megpillanthatja őket fényvillanásként vagy finom sziluettként.

Angyali hangok

Volt már olyan álma, hogy valaki a nevén szólította? Tudja a választ a kérdésre, mielőtt az elhangzik? Ez is lehet az angyalok megnyilvánulása az életében. Ha suttogást vagy csilingelést hall, akkor telepatikus üzeneteket kap angyalától.

Fehér tollak

Az egyik leggyakoribb angyali üdvözlet a fehér tollak. Ha a környezetében vagy szokatlan helyeken találja őket, angyalai a közelben vannak.

Álmok és látomások

Az angyalok álmokban is megjelennek. Ha megjelennek álmában is, valószínűleg fontos információval vagy tanáccsal szolgálnak.

Idegenek egy másik világból

Az angyalok embereken keresztül is hozhatnak üzeneteket, néha közvetlenül az ismerőseinken keresztül, egy-egy sugallattal, szóval vagy gondolattal, máskor pedig idegenek formájában jelennek meg.

Már az ősi történetekben is megjelentek angyalok egyszerű idegenekként.

Érmék

A tollakhoz hasonlóan az érmék is az angyalok üdvözletei. Azt mondják, hogy ha fejjel felfelé talál egy érmét, akkor az szerencse. Az angyalok áldást, sok szerencsét és szeretetet küldenek Önnek. Az érme azt üzeni, hogy boldogulni fog abban a problémában, ami épp foglalkoztatja.

Szivárvány

A szivárvány éteri szépségű. Ha lát egyet, az egy jel az őrangyalától, aki tudatni akarja Önnel, hogy a közelében van.

Felhők

A furcsa felhőalakzatok is lehetnek jelek az angyalaitól. Ha valamin gondolkodik, és egy szív alakú felhőt lát, épp a felhők a válasz a kérdéseire.

Figurák

Az angyalok szeretnek számokat által is megnyilvánulni. Ha fel akarják hívni a figyelmét a jelenlétükre, akkor különböző számkombinációk jelenhetnek meg egy bizonyos idő alatt – például gyakran látod a 111-es számot – például a rendszámtáblákon, vagy órát egyszerre. A különböző számok különböző üzeneteket jeleznek.

Jelek és szinkronicitás

Az angyalok jelek és szinkronicitások révén nyilvánulnak meg a körülöttünk lévő világban. Például bizonyos szimbólumok, hangok, színek vagy szavak egy bizonyos időben vagy helyen megjelenhetnek. Küldhetnek Önnek egy dalt válasszal, szavakat egy szerettétől vagy egy idegentől, egy üzenetet szavak formájában az út menti hirdetőtáblákon, reklámokon, a rádióban vagy a televízióban. Kiválthatnak véletlenszerű érzéseket, fizikai megnyilvánulásokat pl. gyomorremegést, ami figyelmeztetés a részükről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük