Zodiákus gyertyák

Bizonyára Ön is észrevette már, hogy a folyton zajló események milyen hatással vannak ránk. Minden mindennel összefügg. Hol születtünk, hogyan viselkedünk, de azt is, hogy mi történik az életünkben. Hatással vannak ránk a tér, amelyben élünk, az események, de az emberek is.

Ahhoz, hogy tájékozódni tudjunk a világban, különféle tippek segítenek, melyek asztrológia és horoszkóp formájában is eljutnak hozzánk.

Az állatöv minden jegyének megvan a maga sajátossága – egy bizonyos életelvet képviselnek, amely személyes szinten nyilvánul meg. Ha azonban ez nem nyilvánulhat meg fizikai szinten — diszharmóniát jelent.

Ez a probléma többféleképpen is orvosolható, például művészetterápiával, aromaterápiával, zeneterápiával vagy színterápiával. Egy másik lehetséges mód az erre a célra tervezett gyertyák használata.

Szeretné megismerni élete értelmét?

Az Astron műhely zodiákus gyertyáit a jegy lényegét szem előtt tartva terveztük meg. Harmonikus energiát hoznak létre, amely segít helyes irányba irányítani a bejövő energiákat. A gyertyák színét a jegy jellemzőinek figyelembevételével választottuk ki, annak érdekében, hogy így is erősítsük a gyertyák erejét. 

A zodiákus gyertyák segítenek megtalálni a kapcsolatot a természet és az űrbeli események között. A gyertyafény megvilágítja sorsát, és segít megtalálni a helyes irányt. A zodiákus gyertyáinknak köszönhetően harmóniát teremthet önmaga, az önt körülvevő világ és az események között. 

Minden meggyújtott gyertya fényt hoz életre. Ha elveszettnek vagy kimerültnek érzi magát, tanácsra van szüksége, vagy szeretné tudni, mit hoz a jövő, gyújtson meg egy zodiákus gyertyát. Érezze át sorsát és választ kaphat kérdéseire. Ne felejtsen el a jelen pillanatra koncentrálni, hiszen a válaszokat sem a múlttól sem a jövőtől nem kaphatja meg. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük