Illatos gyertya – Karácsonyi sütemények, 340 g, barna
Vanília, fahéj, narancshéj, ánizs, szegfűszeg és mézeskalács. Ilyen illatúak a karácsonyi sütemények. Egy illat, amely lágyságával elvarázsol, és a családdal eltöltött időkre emlékeztet.
A gyertyákról
Kézzel készített a szlovákiai Felvidéken.
100%-ban természetes növényi viaszból készült.
Nagyon tiszta égésűek, allergiások és kisgyermekek számára is alkalmas.
Égés közben nem bocsátanak ki káros anyagot.
100%-ban pamut kanócot tartalmaznak.
Az illatanyagok IFRA tanúsítvánnyal rendelkeznek, biztonságosak és nem tesztelték állatokon.
A pálmagyertyák egyedi megjelenésük miatt népszerűek. Szokatlan rajzolatuk van, amely az ablakon lévő jégvirágokhoz hasonlít.
A gyertyán lévő minden rajz egyedi, amit a pálmaviasz véletlenszerű kristályosodása okoz.
Mi a helyzet a megmaradt viasszal?
Nem kell kidobnia! Csak hagyja feloldódni az aromalámpájában, és élvezze a gyertya illatát addig, amíg el nem illan.
Fontos a kanóc hosszának beállítása, hogy a gyertya megfelelően égjen.
Ha a gyertya füstöl, a kanóc túl hosszú, és le kell rövidíteni körülbelül 5 mm-re. A kanócot gyújtás előtt vagy akár égés közben is lecsippentheti. Ügyeljen arra, hogy ne essen a létrehozott ,,tóba´´ és ne szennyezze be a viaszt. Minél nagyobb a gyertya lángja, annál rövidebb a teljes égési idő. A nagyobb láng több viaszt fogyaszt.
Ha a kanóc túl rövid a gyertyában, üreg keletkezik, és túl sok meg nem olvadt viasz marad a széleken. Ezt a problémát kiküszöbölheti egy kis olvasztott viasz leöntésével. A láng megnövekszik, és a gyertya többi része a szélek mentén elolvad. Ha szükséges, az kiöntött viaszt fokozatosan visszahelyezheti a gyertyába. Így még tovább élvezheti annak szépségét, illatát.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.