Astron Kívánsággyertyák

Az Astron Kívánsággyertyák szeretettel készülnek azok számára, akik szeretnék megvalósítani álmaikat. Mint tudjuk, minden gondolatnak/vágynak megvan a lehetősége, hogy a fizikai világban létrejöjjön.

Valósítsa meg anyagi szinten álmait! 😊

A kívánságoknak ereje van, de nem mindenki tudja, hogyan kell ennek hangot adni. Néha a vágyainknak nincs elég ereje. Ezért készítettük ,,a gyertyát´´, amely a legtitkosabb vágyaikat, is segít megvalósítani. Csak írja kívánságát a viaszpergamenre, kívánjon, és tegye a mélyedésbe. A gyertya ereje abban rejlik, hogy a vágya összeolvad a gyertyával. A gyertya lángja ,,felemeli´´ a vágyat, amely aztán valóra válhat!

A viaszpergamenre írt szöveg egybeolvad a gyertyával, így felerősítve a láng segítségével pontosan oda viszi, ahová szükséges. A Kívánsággyertya így megsokszorozza annak erejét, amit szeretne.

Az Astron Kívánsággyertyákat szeretettel készítjük minden embertársunk számára. Nehéz élethelyzetben is használható, de különösen akkor, ha az egyén úgy dönt, hogy változást, előrelépést szeretne eszközölni életében.

Ehhez ad segítséget a gyertya.

A kívánsággyertya eredeti ajándékként is használható.

A gyertyák önmagukban is kivételes ajándékok. Elbűvölő a lángjuk, megnyugtatja az embert. A Kívánsággyertyák abban is megmutatják egyediségüket, hogy minőségi viaszból készülnek a felvidéken élő Magyar emberek keze munkája által.

Ha saját maga vagy szerettei kedvében szeretne járni, próbáljon olyan ajándékkal kedveskedni, amit máshol nem talál meg. A Kívánsággyertyák Használati mintaoltalom által védett termékek, ezért csak mi gyárthatjuk.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb gyertyát magunk vagy szeretteink számára?

A gyertya kiválasztásának legjobb módja a saját megérzéseinknek követése. Ellenőrizze minden érzékszervét, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb színt, illatot, formát és anyagot. A gyertya mérete és színe támogathatja vágyának erejét.

A pálmagyertyákat a következő színekben találhatja meg: fehér, kék, lila, piros, sárga, narancs, zöld és fekete. Mint tudjuk, a színek még akkor is hatnak ránk, ha a legtöbben figyelmen kívül hagyjuk. A gyertya színe ezért befolyásolhatja hangulatát, vagy hangulatossá teheti a helyiséget, ahol éppen tartózkodik.

A színek jelentése:

Fehér: A fehér a tisztaság, az ártatlanság és a védelem színe. A szín nyugtatóan, kiegyensúlyozottan hat az emberre, gyógyító hatású, így kórházakban is használható. A fehér gyertya kiválasztása segít megtisztulni, és valóra váltani kívánságait. A gyertya a kedvesség erejét, az igazság tisztaságát képviseli, felébreszti és elmélyíti a lelki erőt. Segít meglátni a belső világ szépségeit. Ha fehér gyertyát választ, az elvarázsolja egyszerűségével és tisztaságával.

Kék: A béke, a harmónia, a jó közérzet és a kikapcsolódás színe. Energetizáló élettani hatásai vannak. Növeli a koncentrációt és csökkenti a feszültséget, a stresszt. A kék szín a bölcsességet és a boldogságot is szimbolizálja. Segít megtalálni a jó közérzetet és az egyensúlyt az életben. Békét hoz életébe, harmonizálja, ellazítja és tisztítja az elmét.

Lila: A lila az elme erejéhez kapcsolódik. Elősegíti a nagyszerűséget, a sikert és az elszántságot. A lilát a spiritualitás, az inspiráció és az eredetiség színének is tartják.

Piros: Nagyon erős szín. Életerőt, szenvedélyt ébreszt és küzd a fáradtság ellen. Az erős érzelmeket, a szenvedélyt és a testi érzékiséget is a vörösnek tulajdonítják. Energizálhatja a teret, és új, ismeretlen élményeket hozhat hálószobájába 🙂

Sárga: A szín pozitív hatással van az idegrendszerre. Mosolyt és örömet hoz szobájába. Kulminálja a kreatív gondolkodást, és növeli az önbizalmat. A sárga szín ösztönzi a kommunikációt. Vonzza a pénzt.

Narancs: A narancs az öröm, a kreativitás, az elszántság iránti lelkesedés és a boldogság színe. Vidám szín, amely serkenti a szellemi tevékenységet. Ez az optimizmus és a pozitív energia színe. Ez a vidám szín hozzájárul a pozitív hangulathoz.

Zöld: Gyógyító hatást tulajdonítanak a zöld színnek. A természetet, a növekedést, a harmóniát és a biztonságot szimbolizálja. A zöld elősegíti a fejlődést. Pihentető és nyugtató hatású. Csillapítja a nyugtalan elmét, és növeli a biztonságérzetet. Együttérzést biztosít. A barátságokra is pozitív hatással van.

Fekete: Ezt a színt általában negatívnak és sötétnek érzékelik, amihez szomorúság társul, de ennek az ellenkezője igaz. Fekete gyertya erősíti az akaratot, bátorságot ad, hogy szembenézzen a gonosszal. Rituálékhoz vagy mágikus tevékenységhez használják a negatív és káros energiák elnyelésére. Segít megállítani a ,,sötétséget”. Védőpajzsként szolgál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük