Mennyi szeretet fér bele egy gyertyába?

Tömérdek!

A válaszunk: Az Astron gyertyák.

A 11 ok amiért az Astron kívánsággyertyák olyan különlegesek – cikkben már írtunk arról, hogy miért kivételesek a mi gyertyáink. Most pedig kitárul a titkok kapuja, hogy hogyan készítjük e különleges termékünket.

A Kívánsággyertyákat úgy alkottuk meg, hogy az reményt, örömet és boldogságot vigyen az ön otthonába. Ezáltal is igyekszünk szebbé tenni az ön világát és a gyertya pozitív erejének köszönhetően azt hisszük, ez sikerül is. Szeretett kreációnk szívügyünk, ezért Használati mintaoltalom által védett szellemi tulajdonunk. 😊

Miért állítjuk, hogy szeretettel készülnek?

Mert így van! Sok-sok órát töltöttünk eltökélt munkával, hogy létrehozzuk e csodálatos gyertyákat. Arra törekszünk, hogy termékeink minden tekintetben az egyediséget képviseljék, nemcsak összetételében, nemcsak illatában, hanem lelkületében is.  🙂

A gyertyák manuálisan készülnek

A kívánsággyertyákat szeretettel, türelemmel formázzuk. Minden gyertya többször is átmegy a munkatársaink kezén. A teljes folyamat a viasz kimérésétől a formák tisztításán át a kész gyertya elkészítéséig 2 napot vesz igénybe. A gyertyában levő mélyedés is kézzel készül.

Nem használunk gépeket

A gyertyákat nem préseljük, a kézimunka viszont erős oldalunk. A méhpergamen is kézzel készül, amelyet minden gyertyához külön-külön adunk. A gyertyák felcímkézése is kézzel történik.

Csomagolás – az utolsó állomás

A kész gyertyát be kell csomagolnunk és postázni, mielőtt az ön otthonába megérkezik. A csomagolás egy külön fejezet, de mivel gyertyáink is környezetbarát módon készülnek, így a csomagolás is ennek megfelelő lett.

A környezetbarát küldemény csomagolása 3-szor tovább tart, mint a szabványosé

Mi magunk választottuk ezt az utat, tudjuk mennyi munkával jár, mégis ezt szeretnénk folytatni. A küldemény környezetbarát csomagolása sokkal nehezebben elkészíthető. Megfelelő csomagolóanyagot, tölteléket kell találnunk, és a gyertyák méretétől függően a csomagolási követelményeknek megfelelő újrahasznosított dobozt kell választanunk. Egy küldemény csomagolása 10-15 percet vesz igénybe, a felhasznált anyagtól függően.

A szeretet az az erő, amely reményeink szerint uralni fogja ezt a világot. A kívánságok és vágyak is a szeretet egyik formája/megnyilvánulása. Mert ki kívánna szív nélkül élni? Ki ne vágyna szeretetre, derűre és egészségre? Mindannyian egyre vágyunk…

Tegyük hát szebbé a világot! 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük