Hogyan válasszuk ki a megfelelő gyertyát?

Hogyan működnek az energetikai gyertyák?

Az energetikai gyertyák működése energiaátvitelen alapul. Minden egyes gyertya segíthet megoldani azt az élethelyzetet, amellyel éppen küzd. A gyertyák fénye önmagában is nyugtató hatású. Képes felemelni az elmét más szférákba. A gyertya színét, illatát, formáját, rendeltetését figyelembe véve érdekes dolgokat művelhet :). A láng melegét mintha a saját bőrén, lelkében érezné. A gyertyák új élményekre nyitják meg testünket és szellemünket. Csak kapcsolódjon energiájukhoz, tartsa nyitva az elméjét, és figyelje, mi történik.

 

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb gyertyát magunknak vagy szeretteinknek?

A megfelelő energetikai gyertya kiválasztásánál elsősorban saját érzései és a kívánt cél vezérelje. Ellenőrizze minden érzékszervét, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbb színt, illatot, formát és anyagot. Az Astron gyertyákhoz leírást, használati utasítást, valamint egy imát is ajánlunk. Minden gyertyához kapcsolódik egy kis rituálé, amelyet végre kell hajtani ahhoz, hogy az energia átkerüljön oda, ahova szeretné, és ott elvégezzhesse munkáját.

Az Astron gyertyák a szlovákiai Felvidéken kézzel öntött alkotások, melyeket speciálisan különféle célokra készítettünk az Ön számára. Kínálatunkban tisztító, angyali, csakra, meditációs és rituális gyertyákat talál. Céljuknak megfelelően a Kárpátok különböző erős energetikai helyein vannak felszentelve. Most már Ön is használhatja az erejüket. Élvezheti erejüket a mindennapi életben, mágikus célokra és önfejlesztésre. A gyertyáknak köszönhetően javíthatja személyes egészségét és boldogságot hozhat az életébe.

A gyertyák az élet különböző területeihez igazodnak, így különböző megoldásokat nyújthatnak. 

A gyertyák tisztító ereje segít ,,lemosni´´ ami “szennyezett” életében. Nekik köszönhetően megtisztíthatja lelkét, elméjét, testét vagy otthonát. A gyertyalángnak köszönhetően megszabadulhat minden gonosz és sötét energiától, ami a nap folyamán éri Önt. A gyertya egy könnyen hozzáférhető és nagyon hatékony módja a védekezésnek és a tisztításnak. 

Az angyalgyertyák segítenek kapcsolatot teremteni az angyalokkal. Javítják a kommunikációt. A gyertyát meggyújthatja, amikor köszönetet szeretne nyilvánítani, vagy közelebbi kapcsolatba szeretne lépni az égi őrzőkkel. 

A meditációs gyertyák segítenek a meditálóknak elérni az alfa állapotot. Megfelelő használat esetén a gyertyák segítenek feloldani a testében és az elméjében felgyülemlett feszültséget.

A csakragyertyák a csakrákkal működnek együtt, segítve az elakadt energiaáramlás irányítását. 

A rituális gyertyák különféle rituálékhoz kapcsolódnak. Egy ilyen gyertya vásárlásakor át kell gondolnia, hogy milyen célra szeretné használni, és végre kell hajtania a hozzá kapcsolódó szertartást.

 A gyertyák az élet különböző területeire segítenek pozitív energiát vinni.

A gyertyák különleges fajtája az Astron Kívánsággyertyák, melynek köszönhetően bevonzhatja maga és szerettei vágyait. Csak írja le kívánságát viaszpergamenre, tegye gyertyába és gyújtsa meg. 

Kívánsága valóra válhat.

A gyertya színe segíthet a választásban. Olyan gyertyát válasszon, amely megfelel a célnak. 

A gyertyák színe elárulja:

FEHÉR 

A fehér szín Isten szeretetét jelképezi. A világosság, választás, beavatás, tiszta érzések, tökéletesség, kreativitás színe. A tisztaságot, kezdetet, fényt, rendet, jóságot, ártatlanságot, őszinteséget, lelki képességeket, reményt és a biztonságot szimbolizálja. Erősít, ellazít, megszabadít minden negatívtól. Stabilizálja és felébreszti az éber tudatosságot, tisztít és erőt ad. Magas értékeket és eszményeket szimbolizál. Népszerű a kiegyensúlyozott, magabiztos és őszinte emberek körében.

 A fehér szín kedvelői szeretik a nyitott, kiegyensúlyozott és magabiztos embereket.

SÁRGA 

A sárga serkenti a memóriát és jótékony hatással van idegrendszerre. Az elme és az érzelmek színe, serkenti az agyi aktivitást, az életkedvet, reményt, immunitást és a vitalitást. Optimizmust, boldogságot, energiát és nyitottságot szimbolizál. Bátorít, felszabadít és javítja a hangulatot. Erősen  hat a gondolkodásra és az önbizalomra. A sárgát a céltudatos emberek kedvelik. Fejleszti az öntudatot, koncentrációt és a kreativitást. Aki szereti ezt a színt, az kedves, szerény, őszinte, tehetséges, nagylelkű. 

Segít megszüntetni a szellemi fáradtságot.

NARANCSSÁRGA

A narancs az optimizmus, a pozitív energia, a kitartás és a kontrollált szenvedély színe. Segít új energiához jutni, serkenti a kreativitást, bátorít, boldogság- és örömérzetet vált ki. Biztonságérzetet kelt. Támogatja a szellemi tevékenységet, a fáradhatatlanságot, kommunikációt és az inspirációt. A boldogság szimbóluma, a lelkesedés, kreativitás, siker, öröm, kitartás és a vonzalom színe. Ez a szín segít leküzdeni a depressziót, a fáradtságot és pozitív hatással van a szívbetegségekre. 

A narancssárga színt a melegszívű, ambiciózus és kíváncsi emberek kedvelik.

PIROS 

A piros szín a bátorság, az erő, az izgalom színe. Növeli a vágyat és a szenvedélyt. Az erő színe. A tűz, az izgalom, dinamikus optimista szín. Eleganciát, energiát, vitalitást képvisel, és segít a fáradtság leküzdésében. Erősíti az akaratot, és hatással van az emberi pszichére. 

A piros színt a, kreatív, magabiztos, impulzív emberek kedvelik.

RÓZSASZÍN 

A rózsaszínt leginkább a romantikus lelkületű emberek kedvelik. A pozitív gondolkodás, a nőiesség, szelídség, a belső tisztaság, barátság és a jólét színe. Boldogság és öröm érzését váltja ki. Harmonizáló hatása van. Tiszta érzelmeket, romantikát, tisztaságot és hűséget szimbolizál. Segít a harag és magányérzet enyhítésében. Lelki egyensúlyt teremt és kreativitásra ösztönöz. 

Alacsony önbizalommal rendelkező emberek számára alkalmas.

KÉK 

A kék a béke, harmónia, értelem, nyugalom és a jó közérzet színe. Az őszinteséget, gazdagságot, intelligenciát szimbolizálja. A nőiességet, odaadást, hűséget és szeretetet képviseli. Növeli a koncentrációt, fejlődést és bölcsességet sugároz. Bebizonyosodott, hogy a sok kék szín jótékony hatással van a szervezetre. Impulzív embereknek ajánlott kékkel körülvenniük magukat. 

Azok az emberek kedvelik, akik szerelmet keresnek, idealisták és érzelmileg gazdagok.

Ibolya

Az ibolya szín a spiritualitás, eredetiség, harmónia, gazdagság, diplomácia, kreativitás színe. Összefügg a képzelettel, a misztikával, nőiességgel és a képzelőerővel. Oldja a feszültséget, megnyugtatja a lelket. Inspiráló és ösztönzi a kreativitást, a meditációt és a tudatosság magasabb szintre emelését. Visszafogott, zárkózott, független, kreatív képességekkel rendelkező emberek és művészek kedvelik. Népszerű a szenvedélyes, figyelmes és introvertált emberek körében. 

Spirituális szempontból ez a szín megtisztítja és növeli a szellemi rezgést.

LILA 

A lila királyi szín. Segít a depresszió ellen, kezeli a nyugtalanságot és a határozatlanságot. Felébreszti az emberben annak felismerését, hogy az élet Isteni. Segítségével könnyebben érzékelhetjük a világ szépségét és gazdagságát. 

Méltóságot és az igazságot jelképezi.

TÜRKIZ 

A türkiz a barátság és a szeretet színe. Az érzelmi egyensúlyhoz és higgadtsághoz kapcsolódik. Tisztítja a testet és harmonizálja a szellemet. Erősíti az önbizalmat, képzelőerőt, a kreativitást és a spontaneitást. Békét, jó közérzetet indukál és támogatja a koncentrációs képességet.

 A türkiz szín ösztönzi az önbizalmat, az önszeretetet és a kapcsolatteremtést.

ZÖLD 

A zöldet pozitív, nyugtató és optimista színként érzékelik. Ez a szín a türelem színe, a természet, a béke, a tisztaság és a növekedés szimbóluma. Erősíti az ember testét, szellemét. Az egészség színe. Nyugtat, harmóniát kelt, bátorít és kiegyensúlyoz. Regeneráló hatása van, segít megnyugtatni az elmét. Támogatja a koncentrációt, stabilitást, fejlődést és a növekedést. Ez a kreatív szín az egyik legnépszerűbb a tiszta lelkű, érzelmes emberek körében.  

FEKETE 

A fekete az elegancia színe, de a bánat színének is tartják. Erőt, kitartást, és fáradhatatlanságot jelképez. Tekintélyt, hatalmat, komolyságot és tiszteletet ébreszt. Eltereli vagy semlegesíti a negatív energiákat. Felerősíti a képességeket és a gondolatokat. Az eredeti, megközelíthetetlen és az átlagon felüli képességekkel rendelkező emberek körében népszerű.

 

Valóban működnek a gyertyáink? Próbálja ki őket és tesztelje le hatásukat. 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük