A gyertyák is tudnak kommunikálni. Tudja, mit akarnak mondani?

A gyertyák egyedülállóak abban, hogy fényt hoznak életünkbe, és ezt nem csak képletesen értjük. Ebben a cikkben olvashat bővebben arról, hogyan ,,kommunikálhatnak” velünk.

 

Előfordult már önnel, hogy a gyertyája füstölt, szikrázott vagy kifolyt? Ez is lehet egy formája annak ahogyan kommunikál önnel. Gyertya a lángján keresztül is kommunikálhat velünk. Ezért oda kell figyelni arra, hogyan ég, és észre kell venni az egyes jeleket. Ezeken az egyszerű kommunikációs szimbólumokon keresztül megtudhatja, mit akar elmondani önnek.

 

A gyertyák különböző módon jeleznek Önnek

Láng – füst: azt mondja, hogy megtisztítja és elégeti a régi ,,lerakódásokat´´ az életéből. Minél több a füst, annál több tisztításra van szükség. A sötét füst sok ,,lerakódást´´ jelent a múltból.

 

Szikrázás: A gyertyának segítségre van szüksége. Egy rövid ima (saját szavaival) segít, ami segít a gyertyának a munkában.

 

Villogás: A gyertya arra hívja fel a figyelmét, hogy elmélyültebben dolgozzon önmagán, vagy arra kéri, hogy nyugtassa meg az elméjét.

 

Lángméret: Az elvégzett munka intenzitását jelzi. Ha a láng több mint fél órán keresztül 1,5 cm-nél kisebb elolthatja a gyertyát. Ez azt jelenti, hogy nincs mit feldolgoznia. Ha a gyertya magától kialszik, ne féljen, egyszerűen átvette a parancsot.

 

Égés közben: A repedés jó jel. Ez azt jelenti, hogy a szerelmet akadályozó energiák eltávoztak. A láng akkor is fellobban, ha makacsul és önkényesen beleavatkozik a gyertya égésébe, miközben a gyertya ég.

 

Bugyborékolás égés közben: Megakadályozza, hogy a probléma megoldódjon. Ne keresse a felelőst! Bocsásson meg magának és másoknak.

 

Tánc, pörgés: Ez az ön örömének a jele.

 

A gyertya kialudt: Sikerült a megtisztulás.

 

A gyertya eltört: A gyertya nagy erőfeszítést tett az Ön megmentéséért.

 

Mélyedés: Ha mélyedés képződik a gyertyán, az azt jelenti, hogy rejtett és mély sebei gyógyulnak.

 

Formák: Használja az intuícióját a viaszformák megértésében.

Mit lát?

 

Ha a gyertya nem füstöl, nem reped, vagy “furcsán” viselkedik… ne aggódjon, minden rendben van, és ennek így kell lennie.

 

A gyertyák készítése igényes folyamat, és mi, mint gyertyakészítők ügyelünk arra, hogy minden folyamat biztonságos legyen, és Ön élvezhesse fényét és hatását. Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk. Olasz gyártótól származó 100%-ban pamut kanócot, természetes pálma és méhviaszt, de a legtisztább paraffint is.

 

Az Astron gyertyák a szlovákiai Felvidéken manuálisan készített gyertyák, amelyeket speciálisan különféle célokra formázunk.

Kínálatunkban tisztító-, csakra- és rituális gyertyákat talál, amelyeket a célnak megfelelően a Kárpátok különböző erős energetikai helyein szenteltek fel. Használhatja őket a mindennapi életben, különféle célokra és önfejlesztésre is. Javíthatja személyes egészségét, és boldogságot hozhat az életébe.

 

A gyertyák segítséget nyújtanak az élet különböző területein.

A gyertyák különleges fajtája az Astron Kívánsággyertyák. A különleges kialakítású gyertyák egyedülálló élményt nyújtanak. Csak írja fel kívánságát a viaszpergamenre, tegye a gyertyába és gyújtsa meg… kívánsága valóra válhat.

Hogyan használjuk az ASTRON – energetikus gyertyákat?

Olyan speciális gyertyák, amelyeknek meghatározott használati módjuk van, aminek köszönhetően a kívánt eredményt elérheti.

 

 1. A gyertyát biztonságos helyre kell helyezni.
 2. Gyújtás előtt célszerű fizikai testtisztítást végezni (zuhany, meleg fürdő) és meditatív testhelyzetbe helyezkedni.
 3. A meggyújtás után gondoljon egy pillanatra kívánságára/céljára, amiért a gyertyát megvásárolta.
 4. Suttogja el a gyertyán feltüntetett imát.
 5. Hagyja égni a gyertyákat legalább 3 órán keresztül.
 6. A gyertyát szükség szerint gyújtsa meg.

Hogyan használjuk az ASTRON Kívánsággyertyákat?

 1. Távolítsa el a csomagolást a gyertyáról, amely alatt a viaszpergamen található.
 2. Távolítsa el a csomagolást a viaszpergamenről.
 3. Írja vagy rója kívánságát a pergamenre – javasoljuk a filctoll használatát.
 4. A pergament vízszintes helyzetbe tekerje be, majd helyezze a gyertya mélyedésébe. (a pergamen összenyomható)
 5. Helyezze a gyertyát biztonságos helyre.

 

Figyelmeztetés: Ne gyújtsa meg a gyertyát a pergamen nélkül. Ne helyezzen más tárgyakat a mélyedésbe. A pergament vízszintes helyzetben tekerje.

 • Válasszon egy megfelelő gyertyát magának vagy szeretteinek, és tegye szebbé az életét.
 • Gyertyák széles választékát találja weboldalunkon.
 • Ha kérdése van, az Astron csapata készséggel áll rendelkezésére. 🙂

 

Nincs más dolga, mint üzenetet küldeni nekünk a Facebook / Astron-gyertyak.hu oldalunkon, messengeren vagy email címünkön: info@astron-gyertyak.hu

 

Szeretettel

 

ASTRON